Products‪» CD-discs‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Antti Autio – Kaikki talot huojuu CD

Antti Autio – Kaikki talot huojuu CD


Price
17,90 + delivery costs
Incl. VAT 24 %


Quantity
pcDelivery time approximately 7 - 50 day(s).
Availability
Approximately 7 - 50 day(s) from the order. The reliability of the estimation is good.

Detailed availability
Notify me when this product is in stock again


Product description


Antti Autio – Kaikki talot huojuu

Antti Aution odotettu, kolmas studioalbumi Kaikki talot huojuu julkaistaan 11.3.2022. Se on vimmainen ja koskettava levy mielen ja yhteiskunnan seinien huojumisesta, rakkaudesta ja rakastamisen pelosta sekä rohkeudesta, jota tarvitsemme selviytyäksemme tästä mieliämme ruhjovasta ajasta.

Autio on viime vuosina noussut Suomen rakastetuimpien laulaja-lauluntekijöiden joukkoon. Kolmas levy jatkaa hänen teemoiltaan herkkää, mutta soinniltaan määrätietoista ja omaleimaista linjaa. Aution heleänkirkas ääni yhdistyy vahvaan kitarapoljentoon, vuolaisiin jousiin ja runsaisiin orkestraatioihin. Autio on virittänyt yhtyeensä yhä kirkkaampaan ja moniuloitteisempaan soittoon kuin aiemmin on kuultu. 

Albumin materiaali on syntynyt vuoden 2021 aikana, jolloin sekä monen mieli että yhteiskunta ympärillämme on huojunut. Kappaleissa soi elämän epävarmuus ja menettämisen pelko, mutta myös turhautuminen alatijylläävään pandemiaan, ilmastokriisiin ja poliittiseen ilmapiiriin.

– Ajattelen, että nykyajan tilanne luo ihmisen mielelle valtavan kognitiivisen dissonanssin. Pyrimme siis vakuuttamaan itsellemme, että kaikki on hyvin, vaikka tiedämme, että ei todellakaan ole, Autio sanoo.

Ratkaisuksi albumi ehdottaa rohkeutta, lisää ääntä, kollektiivista voimaa ja rakkautta. Lopulta kantavana teemana onkin rohkeus.

– “Olkaa rohkeita” oli isoäitini viimeisiä sanoja hänen kuolinvuoteellaan, artisti kertoo. – Tämän jälkeen olen pyrkinyt tekemään elämässäni rohkeita valintoja. Olkoon tämä levy yksi niistä.

Antti Autio -yhtyeessä soittavat Aution lisäksi Ella Rosenlund, Joel Parvamo, Jussi Liukkonen ja Joska Saarinen. Albumin on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Joonas Saikkonen. Levyn julkaisee Soit se silti.

Kappalelista:
1.  Kaikki talot huojuu
2.  Kaikki hyvin
3.  Tuhansien öitten läpi
4.  Pihkassa
5.  Onko liian myöhä
6.  Hukkasin sut
7.  Lisää ääntä
8.  Linnut jotka löytää aina kotiinsa
9.  Romukasa
10. Kaunein sana maailmassa
11. Raili
12. Muistitko?

Levy-yhtiö: Soit Se Silti 
Julkaisuvuosi: 2022

Comments
Add a comment

Kaikki talot huojuu
Antti Autio – Kaunein sana maailmassa