Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Pekko Käppi & K:H:H:L – Aamunkoi 2LP

Pekko Käppi & K:H:H:L – Aamunkoi 2LP


Hinta
27.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Pekko Käppi & K:H:H:L – Aamunkoi

Pekko Käppi K:H:H:L-yhtyeineen on saanut järjestyksessään neljännen täyspitkän levyn valmiiksi. Syyskuussa ilmestyvä kuudentoista biisin mittainen massiivi on nimeltään Aamunkoi ja ilmestyy levykauppojen hyllyille sekä suoratoistopalveluiden aalloille 10.9.2021. Kokonaisuuden on tuottanut, äänittänyt sekä miksannut monessa musiikillisessa liemessä marinoitu Jussi Jaakonaho, sanoituksista vastaa edellisten levyjen tapaan Toni Tapaninen ja sävellystyö on Käpin sekä Tommi Laineen käsialaa.
Aamunkoi on Pekon mukaan lempeän dystopinen musiikillinen novellikokoelma. Vastakkaisten ajatusten keskustelupalsta. Levyn kappaleet ovat tarinoita, jotka myllertävät ja mullistavat ihmisolion kulkua. Ne ovat tarinoita siitä, miten vaaleanpunaisina kirsikankukat kukkivat huolimatta yllättävästä käänteestä, joka on etenkin ihmiskunnan kannalta fantastisen brutaali. Ne ovat tarinoita ylitsevuotavasta, hetkessä syttyvästä abstraktista vihasta ja toisaalta tarinoita rakkaudesta, jolle ei kuitenkaan löydy sanoja. Tarinoita kaukaisuudessa kumuavista kirkonkelloista ja kaikkien aikojen kauneimmasta aamunkoitosta: hädän keskellä maailman kellot soivat juuri sinulle, mutta suurten mullistusten äärellä, kenenkään ei pitäisi jäädä yksin. Kun Pekolta kysytään, minne hän sijoittaa musiikillisesti uuden albumin, skaala on laaja, jopa arvoituksellinen.
-Jos koettaisin kuvailla uutukaista konserttina, niin siellä esiintyisi Grateful Dead vierailijanaan Annikki Tähti ja lämmittelijöinä olisivat Eeva-Liisa Manner sekä J. Karjalainen.

Kappalelista:
A1. Pahat ei tarvitse puutarhaa
A2. Paholaisen kätyri
A3. Valaita
A4. Kirsikankukkia
B1. Mykkä lintu
B2. Minotauros
B3. Luopoiden laiva
B4. Kenelle 1
C1. Pelätti
C2. Herätetty
C3. Korvennunko jo kohta?
C4. Miksi teit sen?
D1. Kenelle 2
D2. Ovi
D3. Huntu
D4. Aamunkoi

Levy-yhtiö: Svart Records
Julkaisuvuosi: 2021

Kommentit
Lisää kommentti