Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» RAP/HIPHOP/R&B‪»

Organ!k – Rakkaudesta lajiin LP

Organ!k – Rakkaudesta lajiin LP


Hinta
22,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitusaika arviolta 7 - 14 vrk.
Saatavuus
Arviolta 7 - 14 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus


Organ!k – Rakkaudesta lajiin

Musta vinyyli, rajoitettu 200kpl painos.

Svart Recordsin elektroniseen rytmimusiikkiin erikoistunut alamerkki Svartronixin tuorein kiinnitys on Organ!k.
Suomen The Rootsiksi luonnehditun Organ!k:in taustalta voi kuulla monenlaisia vaikutteita. Toiset aistivat biisejen takaa Native Tongues Possen tai Guru’s Jazzmatazzin kaltaista sointia, kun taas toisaalla viittaukset neosouliin, Madlibin hämyiseen Yesterdays New Quintet projektiin tai J. Dillamaiseen nyrjähtäneeseen biittiin eivät ole kaukaa haettuja.
Lopputulos on tietysti omaa Organ!kin orgaanista bändisoundia, vaikka yhtye ei tunnu kiusaantuvan verrokeistaan.
-”Meitä ei haittaa mitkään vertailut sinänsä, koska mielenyhtymäthän on myös aina henkilökohtaisia näkemyksiä. Ollaan jokainen musadiggareita eli ammennamme paljon ideoita muiden musiikista. Hip hopille uskollisesti myös samplaillaan paljon, vaikka sitä ei aina biiseistä huomaakaan. Usein biisin teko alkaa samplella, jonka päälle kasataan juttuja paljon ja sample lopuksi häivytetään biisistä kokonaan. Jäljelle jää vain sen alkuperäisen inspiraation luoma tunnelma, tempo ja meininki”.
Organ!k on rumpali/tuottaja/dj Toni Nordlundin 2013 perustama ja johtama yhtye, joka alun perin perustettiin miekkosen musiikkipedagogin koulutukseen projektibändiksi. Yhtyeen keikkaileva kokoonpano siirtyi nopeasti säveltämään omaa materiaalia, kun DJ Neveready (Petteri Arpiainen) liittyi rivistöön vuotta myöhemmin. Nykyään yhtyeen ydinkolmikon muodostaa edellä mainittujen lisäksi kosketinsoittaja ja vokalisti Joel Forsbacka. Bändin luottomiehistöön kuuluvat nykyään myös kitaristi Victor Strömbäck, basistit Vu Tran sekä Jukka Kiviniemi ja Matias Långbacka trumpetissa, puhumattakaan laajasta muusikkoystäväpiiristä, josta ammennetaan täydennystä tarpeen mukaan.  Tarkoituksena onkin, että yhtye on kuin elävä organismi, joka muuttaa jatkuvasti muotoaan tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Vahvasti hiphopin juurille uskollinen, syvästi mustaan rytmimusiikkiin nojaava soundi on yhtyeen selkäranka. Genrerajoja ei kuitenkaan ole, eikä niitä haluta noudattaakaan.
Orgaanisesti soljuvan, laajenevan ja elävän soittajakokoonpanon lisäksi biiseillä kuullaan läjäpäin vierailevia vokalisteja. Albumin kuudellatoista raidalla vierailee kaikkiaan 25 vokalistivierasta J. Kvaliasta Silkinpehmeen kautta Chydeoneen, Hannibaliin sekä Paveliin. Rakkaudesta lajiin -levylle olennaista onkin ollut saattaa oikeat vokalistit heille parhaiten sopivien kappaleiden kanssa yhteen.
-”Musiikin kuluttajina pistetään jatkuvasti merkille tyyppejä, joiden räppääminen kuulostaa hyvältä ja eritoten siltä, että se vois toimia yhteen meidän soundin kanssa”.

Tracklist:

A1 Ihan ok Ihan Jees (Feat. Silkinpehmee)
A2 Niin Se Pitää (Feat. MdB)
A3 Istun Yksin Kotona (Feat. Tantr Slangrr)
A4 Qamar (Feat. Pijall)
A5 Ei Se Väärin Oo (Feat. Are & Tommi Pehmee)
B1 Läpinäkyvää (Feat. Bomstikidi)
B2 Nii-Iisii (Feat. Chydeone)
B3 Umami (Feat. Pavel & Hannibal)
B4 Vesi Nousee (Feat. Sere & Vapaus)
B5 Vierellä (Feat. Matti Tamonen, Aina & Antisankari)

Label: Svart Records
Released: 2021

Kommentit
Lisää kommentti