Tuotteet‪» CD-LEVYT‪» BLUES‪»

Mikko Löytty BlueStars – BlueStars CD

Mikko Löytty BlueStars – BlueStars CD


Hinta
17.90
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Mikko Löytty BlueStars – BlueStars

Basisti-lauluntekijä Mikko Löytyn viides omaa nimeä kantavan albumin kokoonpano on todellinen "who's who" kotimaisen bluesmusiikin kentällä. Juurevan rytmimusiikin parissa jo vuosikymmeniä toiminut Löytty on saanut albumille mukaansa entisiä ja nykyisiä yhtyetovereita vuosien varrelta. BlueStars-nimeä kantavan albumin ja all-star-kokoonpanon materiaali on nimensä mukaisesti syvällä bluesin ja blues-rockin ytimessä. Levyllä kuullaan niin Löytyn uusia kappaleita kuin ikivihreitä blues-standardeja.

BlueStars-albumin kokoonpanossa on kaiken kaikkiaan mukana yhteensä 13 kitaristia, joista mainittakoon esimerkiksi Dave Lindholm, Heikki Silvennoinen (Catwalk, Q.Stone, Kummeli jne.), Pepe Alhqvist, Jarkka Rissanen, Janne Louhivuori (mm. Hurriganes) sekä Slim Butler. Rytmiryhmän muodostavat bändijohtajan itsensä lisäksi Löytyn luottorumpalit Sakari Löytty (Q.Stone jne.), Jani Auvinen (Uniklubi, SF-Blues) ja Arska Rautajoki. Tuotannosta vastaa Löytyn lisäksi äskettäin vuoden jazzalbumin Emma-ehdokkuuden saavuttanut sekä YLEn Varjo-Yrjö -palkinnon saavuttanut tuottaja-säveltäjä Tapio Ylinen.

Mikko Löytty on vaikuttanut 70-80-luvun taitteesta lähtien sekä basistina että säveltäjänä useissa suomalaisissa etulinjan rockyhtyeissä, kuten Remu & Hurriganesin, Pepe Ahlqvist & Rolling Tumbleweedin, Dave Lindholmin yhtyeen ja Q.stonen riveissä. Löytyltä on aiemmin julkaistu neljä sooloalbumia, Tänä Iltana (2002), Minkäs sille voi (2006), Koivu ja tähtiniitti (2014) sekä Höyhen (2018). Viime vuosina Löytty on tullut tunnetuksi myös lastenmusiikkiyhtye Herra Heinämäen Lato-orkesterista, Lohkare-bändistä sekä mm. Slim Butler & Slim Cuts -bluesyhtyeestä.

Kappalelista:
1 Honest I Do
2 Don't You Lie To Me
3 Since I Met You Baby
4 Highway 61
5 Muddy Boots
6 I Ain't Got No Home
7 If The Sea Was Whiskey
8 Swooshy (Studio Live)
9 Just Walking
10 Slimtone
11 Hound Dog

Levy-yhtiö: Eclipse Music
Julkaisuvuosi: 2021

Kommentit
Lisää kommentti