Tuotteet‪» CD-LEVYT‪» BLUES‪»

Dion – Stomping Ground CD

Dion – Stomping Ground CD

Dion – Stomping Ground CD

+ toimituskulut
Sis. alv 24%




Varastotilanne ja saapuvat

Tuotteen kuvaus

Dion – Stomping Ground

Dion’s 2nd album with KTBA Records features another all-star lineup of artists including Eric Clapton, Bruce Springsteen & Patti Scialfa, Boz Skaggs, Peter Frampton, Rickie Lee Jones, Mark Knopfler, Billy Gibbons, Keb Mo, Joe Bonamassa and more.

1. Take It Back feat. Joe Bonamassa
2. Hey Diddle Diddle feat. G.E. Smith
3. Dancing Girl feat. Mark Knopfler
4. If You Wanna Rock ‘n’ Roll feat. Eric Clapton
5. There Was A Time feat. Peter Frampton
6. Cryin’ Shame feat. Sonny Landreth
7. The Night Is Young feat. Joe Menza & Wayne Hood
8. That’s What The Doctor Said feat. Steve Conn
9. My Stomping Ground feat. Billy Gibbons
10. Angel In The Alleyways feat. Patti Scialfa & Bruce Springsteen
11. I’ve Got To Get To You feat. Boz Scaggs & Joe and Mike Menza
12. Red House feat. Keb’ Mo’
13. I Got My Eyes On You Baby feat. Marcia Ball & Jimmy Vivino
14. I’ve Been Watching feat. Rickie Lee Jones & Wayne Hood

Label: Keep The Blues Alive
Released: 2021

Lisää kommentti