Tuotteet‪» CD-LEVYT‪» BLUES‪»

Slim Butler – Bone Deep CD

Slim Butler – Bone Deep CD


Hinta
17.90
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Slim Butler – Bone Deep

Lappilaisen bluesin vientitykin Jarmo Puhakan alias Slim Butlerin neljäs sooloalbumi ilmestyy. Eclipse-jazzlevymerkin vetäjän Tapio Ylisen toimiessa yliäänittäjänä levylle on taltioitu modernia suomalaista juurimusiikkia monipuolisesti; avaruuskitarasta tiukkaan funkkiin, perinteistä blues-ilmaisua unohtamatta.

Äänityskokoonpanossa (The SlimCuts) vaikuttaa kolme entistä rovaniemeläistä ja yksi tamperelainen. Kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali Jartsa Karvosen soittoa ovat kuulleet kaikki suomalaiset. Mies kun on noin 5000 äänilevyraidan konkari; kokemusta löytyy rokista ja jazzista kotimaisen populaarimusiikin suosituimpiin tähtiin.

Niin debyyttialbumi ”Inner Blues” (2012) kuin sitä seuranneet ”Bad Intention” (2016) ja ”Big Freeze” (2018) ovat herättäneet laajaa kiinnostusta eri puolilla maailmaa. Kaksi ensimmäistä levyä valittiin Vuoden Parhaaksi Kotimaiseksi blueslevyksi. Levyjen ulkomaisia artistivieraita ovat olleet Sugar Ray Norcia, Andrew Black, Tad Robinson ja Otis Grand.

Edellisen albumin ”Big Freezen” jälkeen Slimin boogie lähti totisesti lentoon. Lappilainen blues vetoaa yleisöön myös kansainvälisillä radioaalloilla. Slimin biisit soivat Amerikasta Australiaan ja kaikkialla siinä välissä. Bändi edusti Suomea International Blues Challengessa, Memphisissä, Tennesseessä, USA:ssa 2019. Slim nähtiin myös Norjan Hellissä kisaamassa European Blues Challengessa 2018.

Kappalelista:
1. Ain't No Excuse (feat. Tapio Ylinen)
2. Gots to Pay
3. Roll And Tumble
4. How Deep Is The Water
5. Darkest Night
6. Blues Done Left Me
7. Slim on Ice
8. Quater Past Four
9. C'est La Vie
10. Why Doncha?

Levy-yhtiö: Eclipse Music
Julkaisuvuosi: 2021

Kommentit
Lisää kommentti