Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Punomo – Punomo LP

Punomo – Punomo LP


Poistohinta
17.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
(max 2 kpl)

Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Punomo – Punomo

Punomon debyyttialbumi on töräys feminiinistä energiaa ja sisua soul-musiikin muodossa. Retro soul -yhtye Punomo on turkulainen ”Puutorin oma Motown”, jossa soul-musiikin perinteitä kunnioittava estetiikka ja suomenkieliset lyriikat on punottu yhteen. Yhtyeen musiikki edustaa soul -genreä, jossa musiikin ja soundien esteettiset ihanteet löytyvät kultaisilta 60- ja 70-luvuilta. Punomo nostaa albumillaan suomalaisen soulin aivan uudelle tasolle! Tyypilliseen tapaan musiikille sopivana julkaisuformaattina on luonnollisesti vinyyli & digijulkaisu -yhdistelmä. 

Ylen Pekka Laineen kuvaus Juokse vaan kappaleesta kertoo myös hyvin albumista: Jos tämä oikeasti olisi vanha soul-albumi, jostakin 60-luvun lopusta, 70-luvun alusta, se olisi aivan varmasti jo hirveä kulttiklassikko ympäri maailmaa keräilijöiden ja tiskijukkien keskuudessa. Tästä maksettaisiin aivan typeriä summia ja onnekkaat kerskuisivat, että ”vinska hyllyssä. 

Johanna Rauma/Punomo: Pyrkimyksenä meillä oli myös yhdistää soulin estetiikka ja suomen kieli sellaisella  tavalla, jota ei välttämättä ollut Suomessa ja suomeksi vielä tehty.”

No nyt ei onneksi tarvitse, tämä on uutta musiikkia, tässä ja nyt ja kaikkien musiikinystävien ulottuvilla. 

Kappalelista:
A side:
1. Anna aikaa
2. Juokse vaan
3. Paljon, enemmän
4. Planeetat kohdallaan
5. Tartu kii
B side:
1. Siskot
2. Onni kääntyy
3. Kiiltokuvii
4. Pieni kuolema
5. Selvitään

Levy-yhtiö: Solina Records
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.6.2022
Yleisarvosana
👍👍👍👍👍
Lisää kommentti