Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» ELOKUVAMUSIIKKI‪»

Kaukolampi-Puranen – Mister 8 (Original Soundtrack) LP

Kaukolampi-Puranen – Mister 8 (Original Soundtrack) LP


Poistohinta
9,90 + toimituskulut
Normaalihinta 25,90 €
Sis. alv 24 %


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Kaukolampi-Puranen – Mister 8 (Original Soundtrack)

Musta vinyyli.

Timo Kaukolampi ja Tuomo Puranen ovat monessa kunnostautuneita säveltäjiä, muusikoita ja visionäärejä, joiden taustalta löytyy lukuisia projekteja, kuten maailmalla mainetta niittäneet K-X-P ja Op:l Bastards -yhtyeet, elokuvamusiikkisävellys Jussi-palkittuun Euthanizer-elokuvaan sekä musiikkia White Wall -sarjan kaltaisiin arvostettuihin tv-produktioihin.

Viimeisimpänä projektina kaksikko sävelsi musiikin viime vuonna Canneseries-festivaaleilla 2021 pääpalkinnon voittaneeseen Mister8-komediasarjaan. Teemu Pösön ja Teemu Nikin luomassa ainutlaatuisessa ja omaperäisessä tv-sarjassa nähdään kotimaisia näyttelijätähtiä Krista Kososesta Pekka Strengiin. Kultainen Venla -ehdokkuuden napannut sarja on paraillaan katsottavissa suoratoistona Elisa Viihde / Viaplayn kautta.

Kaukolampi ja Puranen lähtivät rakentamaan soundtrackia kylmän sodan aikakauden muistojen sekä postpunkin hengessä.

-”Mister8-sountrackilla kuuluu 70-luvun lopun sähköisen musiikin sankarit ja edelläkävijät, kuten Suicide, Throbbing Gristle, Fad Gadget, The Normal, Silicon Teens sekä Cabaret Voltaire.  Merkittävänä ajatuksena takaraivossa sykki myös aika vuoden 1977 punkvyöryn jälkeen, jolloin punkkarit ostivat halvan rumpukoneen ja lähtivät kokeellisempaan musiikilliseen suuntaan”, Kaukolampi kertoo julkaisun taustoista.

Svart Records julkaisee Mister8-soundtrackin digitaalisesti ja vinyylinä 25.3.2022. Niin levyltä kuin tv-sarjasta löytyy julkaisematon ja ”kadonnut” suomenkielinen Op:l Bastards kappale DJ Sex – Rakkaus tulee, joka on alun perin tallennettu Op:l Bastardsin vuonna 2001 nauhoitetulle The Job -albumille.

Kappalelista:
-

Levy-yhtiö: Svart Records
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Lisää kommentti