Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

J. Karjalainen – Soulavaris LP

J. Karjalainen – Soulavaris LP


Hinta
33.90 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


VarastossaSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


J. Karjalainen – Soulavaris 

Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva J. Karjalainen julkaisee uuden Soulavaris-nimisen albumin syntymäpäivänään perjantaina 1. huhtikuuta. Samana päivänä on aihetta juhlaan muustakin syystä, sillä J.Karjalainen pääsee toteuttamaan jo pitkään suunnitteilla olleen Hartwall Arenan keikkansa. 

Soulavaris sisältää kymmenen J. Karjalaisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta, jotka valmistuivat ensimmäisen koronakevään, -kesän ja -syksyn aikana vuonna 2020. Albumilta on jo julkaistu singlet Aurinko nousee ilman sua ja Oulu, Wisconsin.  

Soulavaris -albumilla musiikin orkestroinnista ei vastaa ainoastaan yksi kiinteä kokoonpano vaan soittajisto vaihtelee kappaleittain. Levyllä soittavat J. Karjalaisen lisäksi Abdissa "Mamba" Assefa, Mouhamadou L. ”Malang” Cissokho, Pekka Gröhn, Janne Haavisto, Keimo Hirvonen, Väinö Karjalainen, Mikko Lankinen, Tom Nyman, Anssi Nykänen, Miikka Paatelainen, Tuomo Prättälä, Mitja "Polaroid Slim" Tuurala ja Tommi Viksten. Levyn on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Väinö Karjalainen. Levytyspaikkoina ovat toimineet Ambience-studio Herttoniemessä, Sipoon E-studio, Kvark-studio Vallilassa, Kosken aseman Keltainen talo ja Polygamy-studio Kalasatamassa. 

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Hänen laulunsa kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindepinde, Sirkka Lautamies ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1.

Kappalelista:
A1. Aurinko nousee ilman sua
A2. Yönä niin kuin tää
A3. Unien näkijä
A4. Popsävel 66
A5. Punainen keinutuoli
B1. Nuku hyvin, Angelique
B2. Oulu, Wisconsin
B3. Eddie Boyd -polaroid
B4. Soulavaris
B5. Tuulella ratsastajat  

Levy-yhtiö: Warner Music
Julkaisuvuosi: 2022

Palautusprosentti
0.00


Kommentit
Anonyymi 1.5.2022
Yleisarvosana
Painos virheetön, musiikki kultaa. Kiitos, Jukka.
Mikko P. 17.4.2022
Erittäin tyylikäs Jii levy.Moni ilmeinen taideteos.Täyttä J.Karjalainen laatua.Suomen ehdoton ykkös artisti.Aina.✌
Lisää kommentti