Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Bad Sauna – POTSLOJO LP Sininen vinyyli

Bad Sauna – POTSLOJO LP Sininen vinyyli


Hinta
24,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Bad Sauna – POTSLOJO

Rajoitettu painos sinisellä vinyylillä yhdeksi maamme kovimmista uusista rock-yhtyeistä ylistetyn Bad Saunan kakkosalbumista POTSLOJO.

Bad Sauna nousi kovalla rytinällä kotimaiselle musiikkikentälle vuonna 2020 julkaistulla debyyttialbumillaan Olen rikas sillä minulla on teidät, yhtye palkittiinkin Indie Awardseissa vuoden tulokkaana. Kakkosalbumin ensimmäinen single Kaikki kotona oli taas Radio Helsingin vuoden 2021 soitetuin kappale.

Bad Saunan tyyli yhdistää musiikissaan amerikkalaista indierockia, vastustamattomia riffejä, punkrockia, naivismia ja tylyä slacker-asennetta on jotain mitä näillä leveysasteilla harvoin kuullaan. 

Kakkosalbumillaan Bad Sauna rakentaa ennakkoluulottoman vahvan ja elämänmakuisen laverin, jolla kuulijan kelpaa turvallisesti lököillä ilman huolia ulkopuolisesta maailmasta. POTSLOJO on myrskynkestävä turvapaikka, joka lepää ihanasti yhtyeen jäsenten olkapäillä kulkien kohti uutta kevättä ottaen kyytiin meistä ihan jokaisen. POTSLOJO muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä miten välillä täytyy myös irrotella.

Jos bändin esikoista ylistettiin yhdeksi kovimmista debyyttialbumeista pitkään aikaan, on POTSLOJO kuin peruskallioon sementoitu valmiin yhtyeen kakkosalbumi, joka väistämättä tuo mieleen niin Nirvanan kuin Pixiesinkin kaltaiset yhtyeet. 

Vaikka Bad Sauna laulaa Suomeksi, on yhtye herättänyt jo kiinnostusta Suomen rajojen ulkopuolellakin. Spotify nosti Potslojon avausraidan Väsy mainiolle jenkkilistalleen Fresh Finds Rock ja brittiläinen Nordic Music Review hehkutti albumin olevan jo nyt yksi vuoden 2022 parhaista rokkilevyistä. Yle taas seurasi Bad Saunan levyntekoa ja meininkiä lähes vuoden, tehden yhtyeestä Areenasta löytyvän ruotsinkielisen audiodokumentin, ison artikkelin sekä mainion kuva-artikkelin.

“POTSLOJO on levykokonaisuus joka koostuu biiseistä, jotka on tehny Bad Sauna -yhtye. Meidän piti levätä, mutta epäonnistuttiin siinä totaalisesti. Tehtiinkin hirveästi biisejä ja valittiin sieltä meidän mielestä parhaat, tämä on vähintäänkin meidän toiseksi paras levy”, tokaisee bändin laulaja-kitaristi Felix Lybeck letkeä virne naamalla.

Kappalelista:
A1. Väsy 5:48
A2. Päässä soi 2:17 
A3. Kaikki kerralla kiitos 4:15 
A4. Kun nään koiran (mun sydän sulaa) 2:52
A5. Vessanpönttö 5:59
B1. Kaikki kotona 3:18 
B2. Ihan sama 3:33 
B3. Teen sen taas 1:17
B4. Usva 2:02 
B5. Lääkäri 5:10 
B6. Huoneet 5:28

Levy-yhtiö: All That Plazz 
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Lisää kommentti

Bad Sauna - Kun nään koiran (mun sydän sulaa) (Official audio)