Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» JAZZ‪»

Jukka Haavisto – September Song 10"

Jukka Haavisto – September Song 10"


Poistohinta
16,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
(max 4 kpl)

Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Jukka Haavisto – September Song

Vibrafonisti Jukka Haavisto julkaisee ensimmäisen soololevynsä 91 vuoden iässä. Vuonna 2010 Haaviston 80-vuotisjuhlien kunniaksi äänitetty sessio näkee vihdoin päivänvalon – ja mitä hienointa myös 10-tuumaisena LP-levynä! 

Jukka Haaviston johdattelivat alunperin musiikin maailmaan Hohner-huuliharppu ja Cyclop-merkkinen haitari ja ensimmäisen hääkeikkansa hän heitti 12-vuotiaana vuonna 1942. Lapsuuden ja nuoruuden kokemukset vaihtuivat aikuisena ammattitaitoisen keikkamuusikon elämäksi. Hän kierteli siviilityönsä ohella vuosien ajan eri kokoonpanoissa - muun muassa Henry Theelin säestäjänä. Myös soitinten kirjo monipuolistui, kun Jukka perehtyi myös trumpetin ja vibrafonin saloihin. Tanssimusiikin ohella ohjelmistoon tuli luontevasti myös jatsi ja erityisesti amerikkalainen swing. Muusikon uran orkestereita olivat muun muassa Happy Swing Band, Jukka Haavisto Band ja Haavisto Swingers. 

Sittemmin musiikkineuvoksen arvonimellä palkittu Jukka esiintyi viimeisen kerran julkisesti helmikuussa 2020 omistauduttuaan intohimoisesti musiikille peräti 80 vuotta! Uran kesto ja laatu hakevat vertaistaan suomalaisen musiikin historiassa. 

Kappalelista:
A1. September Song 
A2. What Is This Thing Called Love 
A3. It Don't Mean a Thing if It Ain't Got That Swing 
A4. I Surrender Dear 
B1. Yesterdays 
B2. Rosetta 
B3. Softy as in a Morning Sunrise 

Levy-yhtiö: Bluelight Records
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Lisää kommentti