Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Taiminen – Tiskin alta LP

Taiminen – Tiskin alta LP


Poistohinta
9,90 + toimituskulut
Normaalihinta 22,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
(max 7 kpl)


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Taiminen – Tiskin alta

Taimisen soolodebyytti pitää sisällään kitaristin musiikillista historiaa höyryfolkin keinoin.

Monissa rokinkatkuisissa liemissä keitetty (mm. Viikate, Koljosen tiekiista ja ATK) kitaristi Taiminen julkaisee soolodebyyttinsä Tiskin alta 27. toukokuuta. Albumilla on kaikuja ja korvan taakse kertyneitä vaikutteita kitaristin musiikillisen historian varrelta.

"Taiminen syntyi oikeastaan jo keväällä 2019, kun ideoimme Toppo Koposen (Eläkeläiset, Kumikameli) kanssa tarinaa Rantojen miehestä, joka lähti etsimään onneaan Amerikkaan. Muutamien äänitysten jälkeen vahvistui fiilis, että aineksia on kokonaiseen pitkäsoittoon. Olen tehnyt oikeastaan koko aikuisiän kappaleita, mutta varsinainen soolomatsku on jostain syystä kanavoitunut aina bändeille, eikä omaan tuotantoon. Ehkä nyt oli vaan oikea aika tulla ulos omana itsenä ja tehdä juttu omalla äänellä", hiljattain 50 vuotta täyttänyt Taiminen kertoo sooloprojektin synnystä ja jatkaa:

"Tuleva levy kertoo pitkälti musiikillista historiaani. Siellä on vähän iskelmällisiäkin sävyjä, 60-lukuvivahteita, stemmalaulua, jonkin sortin bluesia ja reippaampaakin menoa. Kaikki muu on tässä paitsi kitararäime”.

Kappalelista:
1. Charlene
2. Väärä mies
3. Saduton maa
4. Taivaankartta
5. Pääskyt lentää matalalla
6. Koditon
7. Liha ja teräs
8. Sato/kato
9. Tervaa ja höyheniä

Levy-yhtiö: Longplay
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Lisää kommentti