Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Ruissalo Amping – Tähtien suojatit Maan povella LP

Ruissalo Amping – Tähtien suojatit Maan povella LP


Poistohinta
17,90 + toimituskulut
Normaalihinta 25,90 €
Sis. alv 24 %


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Ruissalo Amping – Tähtien suojatit Maan povella

Musta vinyyli

Turkulaisen kenkiintuijotusgenren kenties merkittävin julkaisu on Ruissalo Amping -yhtyeen esikoinen Tähtien suojatit Maan povella. Tämä desibelirajoja uhmaava veistos on nyt viimein saatu kaiverrettua vinyylille, rajallisena painoksena mutta kuitenkin.

Albumi on romanttista jylyä, maailman ihanimman soittimen,  sähkökitaran, kaikuun hukutettua pauhua ja ujoja lauluja Maan asioista — Asioista jotka tällä hetkellä varmasti jo monia koskettavat, ja vääjäämättä ennen pitkää kaikkia. Lopullinen kauneus on kuulijan korvassa, mutta uskallamme sanoa että jotain hienoa on syntynyt.

Albumin julkaisi digijulkaisuna 19.11.2021 Karhuvaltio Records. Julkaisun jälkeen levy keräsi mediassa vuolaasti kehuja, ja se äänestettiin Soundi-lehden vuoden kriitikoiden valintojen joukkoon. Digijulkaisun yhteydessä albumista tehtiin pieni 100 kappaleen C-kasettipainos.

“Tähtien suojatit Maan povella soi yötaivaita mittaavan mielikuvituksen heleänä manifestina, josta hahmottuvat niin genreuskolliset fanisuhteet, avoin tekemisen into kuin yleismaailmallisille huolille herkkä sielukin.” – Soundi

Kappalelista:
A1 Hyvään yöhön
A2 Kirkkaissa valoissa
A3 Kultaa
A4 Aallot
A5 Kaikkeni antaneena
B1 Suojatit Maan povella
B2 Hohde
B3 Polte
B4 Uoma

Levy-yhtiö: Svart Records
Julkaisuvuosi: 2022

Kommentit
Lisää kommentti

Ruissalo Amping - Tähtien suojatit Maan povella