Tuotteet‪» CD-levyt‪» LASTENMUSIIKKI‪»

Mimmit ‎– Tärkeää CD

Mimmit ‎– Tärkeää CD


Hinta
9,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 50 vrk.
Saatavuus
Arviolta 7 - 50 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Mimmit ‎– Tärkeää

Mimmit 15 v. juhlalevy ”Tärkeää” ilmestyy CD:nä. Levyn aikaisemmin singleinä julkaistut kappaleet ovat keränneet Youtubessa jo yli 2,7 miljoonaa katselukertaa. Tarttuvien ja hauskojen laulujen parissa pääsee tanssimaan, heiluttamaan peppua, oppimaan uusia asioita ja myös rauhoittumaan. 

Kysyimme viime syksynä lapsilta mikä heille on tärkeää. Vastauksia tuli satoja! Levyn uudet laulut ovat syntyneet näiden vastausten innoittamina. Lapsille tärkeitä asioita oli mm. perhe, ystävät, eläimet, luonto, leikkiminen, se, että kaikilla on kaveri ja että saa olla oma itsensä. 

Lasten ja meidän kaikkien elämä on ollut aikamoisessa myllerryksessä reilut kaksi vuotta. Nämä myllerrykset kuuluvat myös tällä levyllä. Levyllä on mukana Mimmien megahitti koronasta kertova ”Muista pestä kädet”, joka on katsottu Youtubessa jo yli 2 miljoonaa kertaa. Ukrainan sota kuuluu levyn nimikappaleessa ”Tärkeää”, jossa toivotaan rauhaa. Molemmissa kappaleissa vierailee Akuliina. 

"Perhesambassa" kerrotaan erilaisista perheistä. Perhesambassa tavataan niin yksinhuoltajia, sijaiskoteja kuin kahdessa perheessä asuvia lapsia, laulun sanoin erilaisia perheitä on yhtä monta kuin meitä! Lapsi pääsee kahden isänsä kanssa retkeilemään, bonusperheen tuomien uusien siskojen kanssa tanssitaan diskoa ja adoptiolapsi oppii uutta kieltä perheensä kanssa. Toivottavasti jokainen lapsi löytää oman perheensä laulusta. 

”Oon ihana”- laulu on tehty yhteistyössä Väestöliiton asiantuntijoiden kanssa. Laulussa lauletaan siitä miten jokainen meistä on kaunis ja arvokas. Samalla opitaan myös tärkeitä turvataitoja ja kehotunnekasvatusta. 

Mimmit rakastavat luontoa ja eläimiä ja erityisesti valaita. ”Valasvaari”- laulussa tavataan maailman suurin nisäkäs sinivalas. Koralliriutat ovat merten ekosysteemin kannalta elintärkeitä. ”Maapallo hukkuu roskaan”- laulussa opitaan kiertotaloutta ja muistutaan siitä, että se riittää kun jokainen tekee oman parhaansa luonnon puolesta. 

On myös tärkeää muistaa pestä hampaat ja vieläpä kaksi kertaa päivässä! Siinä auttaa ”Muista pestä hampaat” - laulu ja superhauska MC Sylki. ”Sata miljardia”- laulussa tavataan kehomme supersankarit valkosolut! 

”Musiikki” - laulussa vierailee loistava koransoittoja Cheick Cissokho. Laulun sanoitus perustuu lasten ajatuksiin musiikista. 

Levyllä soittaa iso joukko Suomen ykkösrivin muusikoita ja levyllä kuullaan reilusti yli 20 eri akustista instrumenttia kuten afrikkalaista koraa, erilaisia kieli-, vaski- ja jousisoittimia. 

Levyn on tuottanut Mimmien luottotuottaja ja mm. Kaihon Karavaani- yhtyeestä tunnettu Sampo Haapaniemi. Laulujen sovitukset: Antti Halmetoja, Anssi Salminen, Juha Kujanpää, Tuomas Logrèn, Jukka Kyllönen ja Sampo Haapaniemi. 

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 650 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet seitsemän levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017. Yhteensä Mimmien levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Mimmit-animaatioita on katsottu Youtubessa yli 10 miljoonaa kertaa ja Mimmit-lauluja on striimattu yli 6 miljoonaa kertaa! Mimmit-animaatiot on myyty yli 40 maahan.

Kappalelista:

Levy-yhtiö: Mimmit Music Oy
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 130 x 20 mm.


Paino
0,1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,2 kg)


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
3v lapseni rakastaa tätä levyä. Tätä on jouduttu kuuntelemaan ja laulamaan mukana useasti. Vanhassa kunnon cd:ssä on nostalgiaa, ja tykkään kun ei ole ruutua kasvojen edessä. Ei ole suurta valikoimaa biiseistä, vaan niitä kuunnellaan mitä lauluja levyssä on. Tulee kuunneltua paremmin myös niitä ei-lemppareita.
Lisää kommentti