Tuotteet‪» CD-levyt‪» BLUES‪»

Jo' Buddy's One Man Stomptet – Lockdown Sessions & Beyond Vol.1 CD

Jo' Buddy's One Man Stomptet – Lockdown Sessions & Beyond Vol.1 CD


Hinta
16,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Jo' Buddy's One Man Stomptet – Lockdown Sessions & Beyond Vol.1

Elämäntyöpalkittu laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti Jo' Buddy juhlii nyt neljääkymmentä vuotta tien päällä ja julkaisee uuden Lockdown Sessions & Beyond Vol. 1 -albumin,  jonka hän äänitti itse. Se on hänen 8. sooloalbuminsa ja kaikkiaan 14. albumi laulaja-kitaristina. 

Tällä kertaa hän esittelee tuoreen One Man Stomptet -kokoonpanonsa, jossa hän laulaa ja soittaa kaikki instrumentit itse. Bonuksena muutamalla kappaleella vierailevat huuliharpussa JD Harmo, bändikaveri Jo' Buddyn nykyisestä kotikaupungista Lontoosta, ja tenorisaxofonissa vanha Groovy Eyes -yhtyeen puhaltajakollega Masa Orpana.  

"Koronapandemia ja sen aiheuttamat eristäytymisjaksot antoivat loistavan tilaisuuden pysähtyä ja alkaa taltioimaan musiikkia itsenäisesti." Samalla myös Jo' Buddy's One Man Stomptet sai alkunsa.  Kokoonpanoa on nähty ja kuultu viime aikoina aktiivisesti Lontoon ja sen lähiympäristön klubeissa sekä kaduilla, missä levyn kappaleet ovat saaneet todellisen tulikasteen.

Tällä kertaa Jo' Buddy palaa musiikillisten sydänmaidensa, etenkin Louisianan, Texasin ja Mississippin rytmikeitaille, jotka hän tuntee parhaiten ja on ammentanut niistä hedelmällisen kasvualustan kokemusrikkaalle uralleen. Hän tuo ajattoman näkemyksensä näiden alueiden juurimusiikkityylien luonnollisesta symbioosista, lisäämällä siihen välittömästi tunnistettavan lähestymistapansa.

"Kuten monet aikaisemmat albumini, en ollut tietoisesti suunnitellut tätäkään seuraavaksi julkaisuksi. Halusin alunperin keväällä 2020 Lontoon haastavissa Koronaeristyksissä äänittää itselleni taustakomppeja, ihan vaan työkyvyn ylläpitämiseksi, mutta pikkuhiljaa huomasin niistä kehittyvän biisejä.

"Kun palasin Suomeen kesällä 2020, jouduin kahden viikon pakkokaranteeniin. Hyödynsin ajan äänittelemällä Tampereen työhuoneellaani bändi-instrumentteja niihin Lontoon komppipohjiin, ja visioni albumista alkoi hahmottua.

Kaikki instrumentit, joita soitan tässä, ovat tulleet tutuiksi vuosikymmenien varrella monissa eri yhteyksissä. Ne ovat avartaneet etenkin rytmistä lähestymistapaani ja ymmärrystä kyseisten soitinten ilmaisumahdollisuuksista ja yhteisharmoniasta. Aloitin yli 50 vuotta sitten pianistina, joten oli aika taltioida vihdoin sitäkin."  

"Oli erityisen hauskaa tehdä tätä aikaisemmista albumeista poiketen virastoaikojen ulkopuolella eli silloin, kuin parhaalta tuntui, pääasiassa ilta-ja yöaikoina, jolloin olen tottunut keikkailemaan. Se oli erittäin vapauttavaa, mikä lisäsi myös osaltaan livekeikan fiilistä ja toivottavasti se fiilis välittyy myös sinulle.

Kappalelista:
1. KINGSTON STREET DANCE 
2. JO’ BUDDY’S BIZNES
3. HOLLER WITH THE SOUL 
4. IF I COULD LOVE SOMEONE 
5. I’LL BE THERE BY YOUR SIDE feat. JD Harmo: huuliharppu
6. NEVER FIND ANOTHER feat. JD Harmo: huuliharppu
7. ALPHABET BOOGIE WOOGIE
8. GOIN’ BACK TO NEW ORLEANS
9. YOU STAYED OUT ALL NIGHT LONG
10. LAKEWOOD WALK feat. Masa Orpana: tenorisaxofoni

Levy-yhtiö: Ram-Bam 
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 130 x 20 mm.


Paino
0,1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,2 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Jo' Buddy's Biznes
You Stayed out All Night Long
Lakewood Walk
I'll Be There by Your Side
Kingston Street Dance