Tuotteet‪» CD-levyt‪» PROGE‪»

Jupu Group – Umpeen Kasvoivat Polut CD

Jupu Group – Umpeen Kasvoivat Polut CD


Hinta
14,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitusaika arviolta 7 - 14 vrk.
Saatavuus
Arviolta 7 - 14 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus


Jupu Group – Umpeen Kasvoivat Polut

Jupu Groupin tarina alkoi 70-luvulla, kun klassisesti koulutettu viulisti-säveltäjä Juhani ”Jupu” Poutanen perusti yhtyeen maailmaa ”riivanneen” progevillityksen aikaan. Lyhytaikaisen kokoonpanon toiminnallinen huipentuma koettiin vuonna 1975, kun Jupu Group julkaisi sen ainoaksi jääneen albumin Ahmoo. HiHat Recordsin julkaisemalla levyllä kuultiin Poutasen lisäksi maamme kärkimuusikkoja, kuten Jukka Linkola, Upi Sorvali, Ilkka Hanski sekä Janne Louhivuori. Valitettavasti yhtyeen jäsenistön tiet kulkivat eri suuntiin ennen albumin julkaisua, mutta myöhemmät sukupolvet pikkuhiljaa nostivat Ahmoo-albumin sille kuuluvaan arvoonsa ja vuonna 2016 Svart Records julkaisi sen uudelleen ensin vinyylinä sekä kahta vuotta myöhemmin CDnä.

Nyt Juhani Poutasen luotsaama yhtye on noussut lähes puoli vuosisataa kestäneestä horroksesta ja hän kokosi uudelle Jupu Group -albumille nuorista muusikoista koostuvan bändin. Toukokuussa ilmestyvällä Umpeen kasvoivat polut levyllä kuullaan niin uusia instrumentaalikappaleita kuin Helena Anhavan, Helvi Juvosen, Otomo no Yakamochin sekä yhtyeessä laulavan Meerika Ahlqvistin runoihin tehtyjä sävellyksiä. Kappaleita yhdistää tietty surumielisyys, kun sanoitukset käsittelevät yksinäisyyttä, eläinten kärsimystä ja kuolemaa.

-”Minua puhuttelevat yksinäisten ihmisten hiljaiset ajatukset. Elämästä on kadonnut hiljainen tila ja herkkyys aistia, joita olen halunnut etsiä albumin sävellyksissä. Olen aina ollut vannoutunut eläinten suojelija, joten luonto ja eläimet esiintyvät kappaleissa myös toistuvana teemana”, Juhani Poutanen kertoo.

Kappalelista: 
1. Kapriisi 3:44
2. Istut Yksin (5:17)
3. Umpeen Kasvoivat Polut 4:54
4. Enkeli 3:44
5. Giba 6:38
6. Kääntäisikö Hän Selkänsä 3:17
7. Pihapuu 4:35
8. Täyttymys 4:53

Levy-yhtiö: Svart Records
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 130 x 20 mm.


Paino
0,1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,2 kg)


Kommentit
Lisää kommentti