Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

BEHM – Merkittävät erot LP Coloured Vinyl

BEHM – Merkittävät erot LP Coloured Vinyl


Hinta
37,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


BEHM – Merkittävät erot

Punainen vinyyli, avattavat kannet.

2020-luvun alun menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva BEHM julkaisee odotetun, ennakkoon platinarajan ylittäneen kakkosalbuminsa Merkittävät erot perjantaina 22.9. Albumilta löytyvät jo aiemmin julkaistut platinaa striimanneet singlet Ethän tarkoittanut sitä, Sata vuotta ja tälläkin hetkellä radioiden ykkösenä oleva Viimeinen tanssi. Viimeinen tanssi on BEHMin uran neljäs radioykkönen. Tekstien ja sävellysten lisäksi BEHM toimii uudella albumillaan myös sen vastaavana tuottajana. 

-  Merkittävät erot -albumi on kokoelma pohdintoja viime vuosilta. Kirjoitin ja sävelsin laulut aikavälillä syyskuu 2020 - joulukuu 2022 (paitsi Sata vuotta oli löytö vuoden 2017 arkistoista). Prosessi venyi lähes kolmen vuoden mittaiseksi, sillä halusin oman ääneni kuuluviin myös tuottajana ja se vaati paljon harjoittelua. Olen tuottanut puolet levystä yksin ja puolet tuotimme yhdessä Kalle Mäkipellon kanssa, joka on ollut urani alusta asti mukana. Käsittelen albumilla mm. kuolemaa, epäonnistumista, egon ääripäitä, naiseen kohdistuvia sosiaalisia paineita ja ihmissuhdekriisejä. Tällainen tästä sitten tuli, BEHM kertoo. 

Keväällä spesiaalilla Teatraaliset vivahteet -kiertueella loppuunmyydyille konserttisaleille esiintynyt BEHM juhlii uutta albumiaan kattavalla syyskiertueella. Virallinen levynjulkaisukeikka järjestetään 7.10. Helsingin Tavastialla.

- Merkittävät erot -kiertue saa lisäkierroksia bändin kasvaessa. Mietin, että joku roti pitää olla tässä Suomen metropoleja kahlatessa, joten vierailemme myös vähän pienemmillä paikkakunnilla, koska toiveita niistä on esitetty viime aikoina paljon, BEHM avaa lähes koko Suomen läpileikkaavaa kiertuettaan.Historiallisen uran jo tässä vaiheessa tehnyt BEHM nousi vuonna 2019 ilmiömäiseen suosioon heti debyyttisinglellään Hei rakas, joka kipusi nopeasti striimauspalveluiden ja radiolistan kärkeen. Kappaletta on striimattu tänä päivänä huikeat 30 miljoonaa kertaa. Lukuisia radiohittejä sisältävä ja viisinkertaista platinaa myynyt, nyt jo yli satakymmenen miljoonaa striimannut, Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi nosti viimeistään artistin ennennäkemättömään suosioon ja koko kansan huulille. Albumin jokainen kappale on ylittänyt vähintään kultarajan ja debyyttisinglen lisäksi siltä on noussut radioykköseksi myös Frida ja Lupaan. 

BEHM on rikkonut debyyttialbumillaan lukuisia ennätyksiä. Albumi on esimerkiksi palkittu yhteensä peräti kahdeksalla Emmalla ja se oli kahtena vuotena peräkkäin vuoden myydyin albumi. Kukaan ei ole aiemmin voittanut Vuoden myydyimmäin albumin Emmaa peräkkäisinä vuosina. Draaman kaari viehättää on myös kaikkien aikojen eniten listaykkösviikkoja kerryttänyt kotimainen albumi.

Kappalelista:

Levy-yhtiö: Warner Music
Julkaisuvuosi: 2023 


Lisätietoa Palautusprosentti
2.13


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.11.2023
Yleisarvosana
Hyvä sointinen suora levy.
Saku S. vahvistettu ostaja, 16.11.2023
Yleisarvosana
BEHM ❤️ Hän on kyllä parasta mitä kotimaisella musiikkikentällä on tapahtunut pitkään aikaan. Huikean menestyksekkään debyyttialbumin jälkeen odotukset olivat ladattuna tappiin varmasti itse kullakin tämän kakkosalbumin suhteen, mutta kolmen vuoden kypsyttelyn tulos Merkittävät erot kyllä melko suvereenisti lunasti ne kaikki ainakin allekirjoittaneen kohdalla!
Lisää kommentti

BEHM - Sata vuotta (Virallinen musiikkivideo)

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

-52%
Ville Valo / VV – Neon Noir 2LP Transparent Vinyl
 
Ville Valo / VV – Neon Noir 2LP Transparent Vinyl
Tarjoushinta 23,90 €
(4)
Heti saatavilla