Tuotteet‪» CD-levyt‪» JAZZ‪»

Frank Sinatra ‎– Ultimate Sinatra CD

Frank Sinatra ‎– Ultimate Sinatra CD

9,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %



Varastotilanne ja saapuvat

Tuotteen kuvaus

Frank Sinatra ‎– Ultimate Sinatra

1. All or Nothing At All
2. I'll Never Smile Again
3. Saturday Night (is the Loneliest Night of the Week)
4. Nancy (With the Laughing Face)
5. I've Got the World On a String
6. Young At Heart
7. In the Wee Small Hours of the Morning
8. Learnin' the Blues
9. Love and Marriage
10. I've Got You Under My Skin
11. Witchcraft
12. All the Way
13. Come Fly With Me
14. One For My Baby (and One More For the Road)
15. The Way You Look Tonight
16. My Kind of Town
17. Fly Me To the Moon (In Other Words)
18. It Was a Very Good Year
19. Strangers In the Night
20. Summer Wind
21. That's Life
22. My Way
23. Theme From New York, New York
24. Put Your Dreams Away
25. Just In Time - Previously Unreleased/Bonus Track

Label: Capitol Records
Released: 2015

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 130 x 20 mm.

0,1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,2 kg)

Lisää kommentti