Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» SUOMI POP/ROCK‪»

Sami Yaffa – Satan's Helpers, Warlazer Eyes & The Money Pig Circus LP

Sami Yaffa – Satan's Helpers, Warlazer Eyes & The Money Pig Circus LP


Hinta
31,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Sami Yaffa – Satan's Helpers, Warlazer Eyes & The Money Pig Circus

Suomalaisen rockin legenda, Hanoi Rocksin lisäksi muun muassa Pelle Miljoonan ja Michael Monroen bändeistä, Mad Juanasta, Joan Jett and The Blackheartsista ja New York Dollsista tuttu Sami Yaffa julkaisi pitkän uransa ensimmäisen sooloalbumin The Innermost Journey To Your Outermost Mind syksyllä 2021. Upean vastaanoton saanut ja muun muassa Emma-ehdokkuuden vuoden rockalbumista napannut albumi saa jatkoa, kun Yaffan toinen soololevy, mystisesti nimetty Satan’s Helpers War Lazer Eyes And The Money Pig Circus julkaistaan perjantaina 8. maaliskuuta Vallila Music Housen toimesta.

”Ensimmäisen sooloalbumini The Innermost Journey To Your Outermost Mind sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään. Äänityksiä on kestänyt parisen vuotta, ja uutta levyä on tehty matkan varrella niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassakin. Rundaavasta bändistäni, johon kuuluvat itseni lisäksi muun muassa HIMistä tutut kitaristi Linde Lindström ja kosketinsoittaja Burton sekä edellisellä levylläkin kannuja paiskonut maestro Janne Haavisto, muodostui pysyvä bändi, ja tällä kokoonpanolla ryhdyttiin hommiin. Levyn biisit peilaavat viimeisen parin vuoden kaoottista maailman tilannetta, omia henkilökohtaisia kokemuksiani ja menneisyyden true stooreja.”, Yaffa kertoo.

Levyn tuottajana toimii Yaffa itse, yhdessä debyyttilevylläkin puikoissa olleen Erno Laitisen kanssa. Mukaan levylle Yaffa sai myös useamman tutun vierailijan.

”Sain mukaan taas hyviä ystäviäni, jonka musikaalisia otteita arvostan suunnattomasti. Matkalla tarttu messin Michael Monroe, Nasty Suicide, Dregen, Steve Conte, ja Rich Jones, joka vastaa myös levyn upeasta kansitaiteesta. Tän levyn tekeminen oli yhtä suunnaton ilo tehdä, kuin edellisenkin. Toivottavasti se välittyy myös kuuntelijoillekin”, Yaffa jatkaa.

Tracklist:
Side A
1. Satan's Helpers, Warlazer Eyes & The Money Pig Circus
2. Silver or Lead
3. Hurricane Hank
4. Death Squad
5. Down Home

Side B
1. Shitshow
2. Crashing Down
3. Chemical Life
4. Far Star
5. Faster Than Time

Label: Vallila Music House
Released: 2024

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 370 x 340 x 20 mm.


Paino
0,2 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,8 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti