Tuotteet‪» LP-LEVYT‪» POP/ROCK‪»

Billie Eilish – HIT ME HARD AND SOFT LP

Billie Eilish – HIT ME HARD AND SOFT LP

Billie Eilish – HIT ME HARD AND SOFT LP

Hinta
37,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus


Billie Eilish – HIT ME HARD AND SOFT

Moninkertaisesti palkittu Billie Eilish julkaisee 17. toukokuuta odotetun kolmannen studioalbuminsa HIT ME HARD AND SOFT
 
HIT ME HARD AND SOFT -nimeä kantava levy on artistin tähänastisen uran rohkein kokonaisuus, ja se on rakennettu kuultavaksi kokonaisuutena alusta loppuun. Albumi on jälleen täysin Eilishin ja hänen veljensä FINNEASin kirjoittama ja säveltämä, ja FINNEAS vastaa myös sen tuotannosta.
HIT ME HARD AND SOFT -albumi tekee täysin sen, mitä sen nimi antaa ymmärtää: lyö sekä kovaa että pehmeästi, niin lyyrisesti kuin musiikillisesti, samalla taivuttaen genrejä ja uhmaten trendejä. Monipuolinen, mutta yhtenäinen kokoelma kappaleita vahvistaa entisestään Eilishin asemaa yhtenä aikansa kiinnostavimmista lauluntekijöistä.

Billie Eilish julkaisi kesällä 2021 viimeisimmän studioalbuminsa Happier Than Ever. Levy operoi musiikillisesti ja visuaalisesti Eilishille osin myös uudella alueella laajentaen käsitystä hänestä artistina. Seitsemän Grammy-ehdokkuutta saanut kokonaisuus muistetaan erityisesti kappaleista Therefore I Am, Your Power ja Happier Than Ever.

Eilishin debyyttilevy WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? (2019) oli julkaisuvuotensa myydyin albumi Suomessa ja vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa.

Billie Eilish on voittanut yhteensä yhdeksän Grammy-palkintoa ja on historian ensimmäinen nainen ja nuorin henkilö, joka on kahminut kaikki neljä isoa palkintokategoriaa saman illan aikana (vuoden äänitys, vuoden biisi, vuoden albumi & paras uusi artisti). Nuori tähti on myös voittanut urallaan peräti kaksi Oscar-palkintoa: James Bond -tunnarikappaleesta No Time To Die vuonna 2022 sekä Barbie-elokuvaan tehdystä ilmiösinglestä What Was I Made For? aiemmin tänä vuonna.

Maailman tunnetuimpiin tähtiin lukeutuvan Billie Eilishin tuotantoa on globaalisti striimattu peräti huikeat 70 miljardia kertaa. Hänen molemmat albuminsa ovat debytoineet listaykkösenä niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin.

Tracklist:

Label: Universal Music
Released: 2024

Kommentit
Lisää kommentti

HIT ME HARD AND SOFT